hero-image

Computer & laptop reparatie

Virus verwijderen

Hulp bij het verwijderen van een virus

Is uw computer besmet met een virus? Er zijn verschillende soorten virussen, zoals soorten die uw gegevens proberen te stelen of toegang proberen te krijgen tot uw bankgegevens. Sommige geven hackers zelfs toegang tot uw pc! Het is van groot belang het virus zo snel mogelijk te verwijderen en een goed beveiligingspakket te installeren zodat u in de toekomst ook veilig bent.

Virus verwijderen van uw laptop

Bij Monteur aan Huis kunnen we op afstand het virus verwijderen van uw laptop of computer. Hierbij wordt de laptop of computer uiteindelijk opnieuw opgestart en (opnieuw) een virusscanner geïnstalleerd of geüpdatet. Onze monteurs laten u ook zien hoe u zelf het probleem in de toekomst kunt voorkomen.

 

Waarom de hulp van Monteur aan Huis inschakelen?

De monteurs van Monteur aan Huis zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring met computers en laptops. Binnen 24 uur zorgen we ervoor dat uw computerprobleem verholpen zijn.

 

 

Tarieven

Direct een afspraak maken

  Monteur aan huis

  Lidmaatschap

  Wilt u computerproblemen preventief voor zijn? Of heeft u regelmatig vragen of problemen met uw computer of laptop? Dan is het Monteur aan Huis lidmaatschap de oplossing voor u! Voor slechts €6,95 per maand geniet u van onbeperkt computerhulp op afstand, telefonisch support en korting op al onze diensten/producten.

  Nu lid worden

  Onbeperkt gebruik maken van onze hulp op afstand-service

  2 keer per jaar gratis een onderhoudsbeurt 
t.w.v. €99,90

  25% korting op onze ‘Monteur Aan Huis’- service

  Nu lid worden

  nu voor

  6 , 95

  per maand

  bg bg
  Nu lid worden
  chat-image

  Klantenservice

  Kunnen we je helpen?

  We zijn bereikbaar op

  Ma t/m vr

  08.30 - 21.00

  Zaterdag

  10.00 - 17.00

  Zondag

  Gesloten