Werken in de cloud? Ontdek de oplossingen van Monteur aan Huis

Bent u zelfstandige of particulier? Stelt u zich voor dat uw laptop wordt gestolen. En dat terwijl het al een tijd geleden is dat u een back-up van uw gegevens maakte. Dan bent u al uw documenten, afbeeldingen, muziek en videobestanden kwijt. Een ramp! Daarom raadt Monteur aan Huis het werken in de cloud aan. Door uw bestanden automatisch te bewaren op een beveiligde plek op het internet, kunt u er altijd en overal bij. Monteur aan Huis helpt u met het instellen, beveiligen en updaten van uw gegevens. Zo kunt u met een gerust hart werken in de cloud.

Wilt u ook in de cloud werken? Monteur aan Huis zorgt voor automatische opslag van uw data.

Werken in de cloud biedt uitkomst voor zelfstandigen. Bel 088-4010444.

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:00 uur, in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur

Beveiliging van uw gegevens in de cloud

Uiteraard bent u de enige persoon die toegang heeft tot uw bestanden in de cloud. Om te werken in de cloud dient u wel verbonden te zijn met het internet. Een goede beveiliging is daarom een must. De standaardbeveiliging bestaat uit een gebruikersnaam en wachtwoord. Dat is in principe genoeg, maar Monteur aan Huis installeert daarnaast een extra beveiliging op uw systeem. Het werken in de cloud mag er tenslotte niet toe leiden dat uw bestanden in verkeerde handen vallen.

Service voor ondernemers en particulieren 

Monteur aan Huis biedt een brede dienstverlening voor zelfstandigen en particulieren. Naast het beveiligen van uw computer of laptop, verzorgen wij bijvoorbeeld ook internetaansluitingencomputerreparaties en de verwijdering van virussen. Want u wilt niet belemmerd worden door een slechtwerkende laptop of een internetverbinding die steeds uitvalt.

Onze beloften

altijd toegang tot uw documenten
veilige back-up van uw bestanden
helpdesk elke dag bereikbaar

Wat kost werken in de cloud via Monteur aan Huis?

Als zelfstandige of particulier zit u niet te wachten op hoge kosten. Maar u vindt het wel belangrijk om altijd een back-up te hebben van uw bestanden. Monteur aan Huis biedt daarom een voordelig tarief voor het werken in de cloud.

  • extra beveiliging van uw data
  • vast bedrag per jaar
  • gratis installatie door deskundige monteur
  • 5.000 MB opslagruimte

Werken in de cloud voor slechts € 99,95 per jaar

Wilt u geen cloud maar alleen een goede beveiliging? Dan betaalt u slechts € 69,95 per jaar. Wilt u juist meer dan 5.000 MB cloudopslag, neemt u dan contact met ons op.

Naast cloudoplossingen biedt Monteur aan Huis ook ondersteuning bij computer- en internetproblemen. Wilt u altijd gebruik kunnen maken van hulp op afstand of bij u op kantoor? Bekijk dan onze servicepakketten.

Bel 7 dagen per week met Monteur aan Huis

Neem contact op met Monteur aan Huis

Monteur aan Huis is maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8:30 uur tot 20:00 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Bel 088-4010444 of stuur een bericht.

Snelle oplossingen voor al uw internetproblemen van Monteur aan Huis

Daarom kiest u voor Monteur aan Huis

  • 7 dagen per week bereikbaar
  • vaste prijzen, dus geen vervelende verrassingen
  • oplossingen op afstand of bij u op locatie
Maak een afspraak