De voordelen van Internet of Things

  • op afstand uw apparaten bedienen
  • onmiddellijk klaar voor gebruik
  • compatibel met iedere smartphone
Maak een afspraak
Verbind al uw apparaten met het internet dankzij de IoT-oplossingen van Monteur aan Huis.

Efficiënt werken? Verbind uw apparaten met het internet. Bel 088-4010444.

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:00 uur, in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur

Kies voor gemak met Internet of Things

Maakt u het uzelf graag gemakkelijk? Vraag onze monteurs dan eens naar de mogelijkheden van Internet of Things (IoT). Volgens dit principe zijn niet alleen mensen online, maar ook apparaten. Denk aan uw smartphone, wasmachine, thermostaat en zelfs uw auto. Door al deze producten via het internet met elkaar te verbinden, worden processen sneller, efficiënter en goedkoper uitgevoerd. Bovendien maakt Internet of Things het leven gemakkelijker. Zet in de auto alvast de thermostaat in de woonkamer aan met uw smartphone, of controleer vanaf kantoor uw woning middels camerabeveiliging. De luchtkwaliteit in huis reguleren? Dat doet u met een slim weerstation. En de installatie? Die laat u gewoon over aan Monteur aan Huis.

Het gemak van een slimme thermostaat

Verbind uw smartphone met een slimme thermostaat en u komt nooit meer thuis in een koud huis. Vanaf kantoor zet u de verwarming alvast aan en bij thuiskomst is uw woning aangenaam warm. Dit is 1 van de manieren waardoor u tot wel 37% kunt besparen op energie. Dat is comfortabel in huis en voordelig voor uw portemonnee.

Meer over de slimme thermostaat

Verbeter de luchtkwaliteit in huis met Monteur aan Huis

U brengt het grootste gedeelte van de dag binnen door. Dan is het prettig om te weten dat de luchtkwaliteit in huis wordt gereguleerd. Een weerstation met een CO2-meter controleert of er voldoende frisse lucht in huis is en geeft dat door via uw smartphone. Interesse? Monteur aan Huis installeert het weerstation voor u. Houd grip op de luchtkwaliteit in huis.

Meer over luchtkwaliteit

Houd uw huis in de gaten met camerabeveiliging

Precies weten wat er in en om uw woning of kantoor gebeurt, ook als u er niet bent? Dat kan met de camerabeveiliging van Monteur aan Huis. Via de app op uw smartphone bekijkt u de livebeelden van de camera’s die onze monteurs vakkundig komen installeren. Zo heeft u altijd zicht op de gebeurtenissen in en rondom uw pand. Een veilig idee!

Meer over camerabeveiliging

Stel een vraag aan de klantenservice

Wilt u meer informatie over Internet of Things bij u thuis of op kantoor, zoals het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis of het gebruik van een slimme thermostaat? De medewerkers van Monteur aan Huis zijn 7 dagen per week bereikbaar. Zij beantwoorden al uw vragen over Internet of Things, maar ook over problemen met het internet. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 20:00 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Bel 088-4010444 of stuur een bericht.

Laat u terugbellen

Snelle oplossingen voor al uw internetproblemen van Monteur aan Huis