Uw huis goed beveiligd met slimme camera’s

Hoe goed is uw huis beveiligd tegen inbrekers? U wilt zeker weten dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw huis, partner of kinderen. Of u nu op vakantie bent, een avondje niet thuis of gewoon in uw woonkamer tv-kijkt. Met de juiste camerabeveiliging houdt u te allen tijde uw huis scherp in de gaten. Met een gerust hart kunt u de deur achter u dichttrekken.

Met een beveiligingscamera is uw huis pas echt goed beveiligd

Houd uw omgeving in de gaten met camerabeveiliging. Bel 088-4010444.

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:00 uur, in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur

Camerabeveiliging met gezichtsherkenning van Netatmo

Met de camerabeveiliging van Netatmo Welcome weet u altijd wie er voor de deur staat. Welcome maakt gebruik van gezichtsherkenning. U krijgt een berichtje wanneer uw kinderen, ouders of andere bekenden op de stoep staan. Ook waarschuwt de camera u als hij een vreemde registreert.

Altijd weten wie er aanbelt

De slimme huiscamera stuurt berichtjes naar uw telefoon. Daarnaast is de video-opslag volledig gratis. Geen abonnement, geen contract en geen verborgen kosten. Als de Welcome een alarm hoort – of het nu een rook-, CO2- inbraakalarm of sirene is – krijgt u meteen een melding.

Onze beloften

veel hardware op voorraad
u betaalt per dienst en niet per uur
7 dagen per week bereikbaar

Met de Nest Cam is uw huis goed beveiligd

Weten wat er live speelt in uw huis: dat kan met de Nest Cam. Of u nu thuis bent of niet, via de Nest-app bekijkt u live de beelden van uw camera. Bovendien ontvangt u alarmmeldingen bij onverwachte gebeurtenissen, kunt u inzoomen en werkt hij uitstekend bij weinig licht. Ook als u op vakantie bent of gewoon even in de stad: u weet altijd wat er in en om uw huis gebeurt.

Houd alles scherp in de gaten

De Nest Cam schakelt automatisch in als u of de andere leden van uw gezin niet thuis zijn. Wordt er een onverwachte beweging of geluid gesignaleerd, dan krijgt u een melding en kunt onmiddellijk meekijken. Ook ’s nachts zijn de beelden helder, waardoor u de Nest Cam ook kunt gebruiken als babycam. De Nest Cam is ook makkelijk te koppelen met andere Nest-apparatuur.

Wilt u camerabeveiliging laten installeren?

Met camerabeveiliging is uw huis goed beveiligd tegen inbraak. Daarnaast kunt u de camera ook gebruiken om in de gaten te houden wat er precies in uw huishouden gebeurt. Wat spoken de hond en de kinderen eigenlijk uit als u er niet bent?

Monteur aan Huis plaatst en installeert de camerabeveiliging voor u. De monteur geeft ook uitleg over het geplaatste product. U kunt daarna de camera onmiddellijk in gebruik nemen.

Wilt u meerdere slimme producten koppelen? Dat kan. Denk bijvoorbeeld aan een slimme thermostaat of het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis.  Monteur aan Huis installeert en koppelt alle gewenste producten.

De installatie van Internet-of-Things-oplossingen is maatwerk. Daarom rekenen we geen vaste prijzen, maar ontvangt u een offerte op maat. Meer weten? Neem contact op!

Monteur aan Huis rekent geen voorrijkosten.

Monteur aan Huis helpt bij computer- en internetproblemen

Neem contact op met Monteur aan Huis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor camerabeveiliging in uw huis? Wij zijn voor meer informatie 7 dagen per week bereikbaar. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 20:00 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Bel 088-4010444 of stuur een bericht.

Snelle oplossingen voor al uw internetproblemen van Monteur aan Huis

Daarom kiest u voor Monteur aan Huis

  • ICTWaarborg – gegarandeerd een oplossing
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • vaste prijzen, dus geen vervelende verrassingen
  • oplossingen op afstand of bij u op locatie
Maak een afspraak