Een gezonde luchtkwaliteit in huis met Internet of Things

Het grootste deel van uw leven speelt zich binnen af. Thuis of op kantoor. Daar is lang niet altijd verse lucht. Verre van zelfs. Wist u dat de binnenlucht vaak meer vervuild is dan de buitenlucht? Logisch eigenlijk, want de lucht binnen wordt niet of nauwelijks ververst. En dat heeft gevolgen voor uw concentratie op werk, maar ook voor opgroeiende kinderen thuis. Door CO2 te meten weet u altijd wanneer de kwaliteit van de lucht in huis goed is en wanneer u een raam moet openzetten om het eens lekker te laten doorluchten.

Met een weerstation meet u de kwaliteit van de lucht in uw huis.

Meet de kwaliteit van de lucht in huis. Bel 088-4010444.

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:00 uur, in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur

Meet de kwaliteit van de lucht in uw huis met Netatmo

Heeft u vaak alle ramen en deuren gesloten of laat u uw huis lekker vaak luchten? Ventilatie is belangrijk in huis, het bevordert uw concentratie en gezondheid. Het weerstation van Netatmo meet de kwaliteit van de lucht in uw huis. Het weerstation geeft u een melding wanneer u uw huis of kantoor moet luchten voor een gezondere omgeving.

Altijd de beste luchtkwaliteit

Hoe is het gesteld met de vervuilingsniveaus? Deze worden gemeten via een CO2-sensor. De sensor controleert u met uw smartphone, zodat u altijd weet hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit. U kunt zowel de binnen- als buitenomgeving controleren. Monteur aan Huis plaatst en installeert het systeem voor u en geeft daarbij meteen ook uitleg.

Onze beloften

veel hardware op voorraad
u betaalt per dienst en niet per uur
7 dagen per week bereikbaar

Brandveiligheid goed geregeld met Nest Protect

Thuis of niet: u wilt een goed werkende rookmelder. Niet eentje die loze waarschuwingen geeft als er niets aan de hand is, of juist veel te laat de brand opmerkt. Dankzij de verschillende sensoren van de Nest Protect-rookmelder wordt er pas alarm geslagen als er écht iets aan de hand is. De unieke spraakfunctie wordt ingeschakeld en geeft aan waar het gevaar zich bevindt.

Makkelijk en effectief via uw smartphone

Blijkt het toch vals alarm? Dan zet u het eenvoudig uit met de app op uw telefoon. Deze dient ook als extra beveiliging. Niet thuis, toch gevaar? U krijgt altijd een notificatie op uw smartphone. Zo kunt u snel naar huis om te kijken wat er precies aan de hand is. Daarnaast werken steeds meer merken samen met de Nest. Het slimme apparaat schakelt bijvoorbeeld het licht uit als er niemand in de kamer bevindt.

Wat kost het reguleren van de luchtkwaliteit in huis?

Voldoende gezonde lucht is van invloed op uw concentratie en algehele gesteldheid. Met een weerstation weet u altijd wat de luchtkwaliteit in uw leefomgeving is. Wilt u meer weten over wat het kost om een Netatmo-weerstation of Nest Protect te laten installeren? Neem dan contact met ons op.

Het plaatsen van een slimme thermostaat, camera’s of het reguleren van luchtkwaliteit in huis is maatwerk. We maken daarom voor deze diensten een offerte op maat. Zo heeft u een oplossing die perfect bij u past, en betaalt u nooit teveel. Dat is de belofte van Monteur aan Huis.

Monteur aan Huis plaatst en installeert een slim weerstation of een rookmelder voor u.

Neem contact op met Monteur aan Huis

Geïnteresseerd in het Internet of Things? Voor meer informatie zijn we 7 dagen per week bereikbaar. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 20:00 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Bel 088-4010444 of stuur een bericht.

Snelle oplossingen voor al uw internetproblemen van Monteur aan Huis

Daarom kiest u voor Monteur aan Huis

  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Vaste prijzen, dus geen vervelende verrassingen
  • Oplossingen op afstand of bij u op locatie
Maak een afspraak