Altijd de juiste temperatuur in huis met een slimme thermostaat

Alvast de kachel wat hoger zetten voordat u thuiskomt. De vloerverwarming aan, zodat u op een warme vloer uit bed stapt. De verwarming met uw smartphone uitzetten, omdat u het bent vergeten toen u in alle haast de deur uitliep. Klinkt dat niet handig? Met een slimme thermostaat regelt u gemakkelijk de temperatuur in uw huis. Vanuit de bank in uw woonkamer of vanaf de andere kant van de wereld.

Een slimme thermostaat past zich aan uw leefritme aan.

Een slimme thermostaat laten installeren? Bel 088-4010444.

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:00 uur, in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur

Overal en altijd controle: Netatmo Thermostaat

Besparen op uw energiekosten en uw ecologische voetafdruk verminderen: u doet het met de slimme thermostaat van Netatmo. Vanaf waar dan ook regelt u de verwarming in huis. U kunt ook uw verbruik precies volgen. Misschien laat u de kachel onnodig aanstaan als u helemaal niet thuis bent. Daarom is het ook goed voor de portemonnee. U kunt hiermee tot 37% op uw energiekosten besparen.

Nooit meer te warm of te koud

De slimme thermostaat bepaalt aan de hand van de isolatie van uw huis en de buitentemperatuur wanneer de verwarming moet worden ingeschakeld. Daarvoor hoeft u helemaal niets zelf te doen en zo heeft u het toch altijd behaaglijk. Ook waarschuwt de slimme thermostaat u wanneer de verwarming niet goed functioneert. De thermostaat is compatibel met olie-, gas- en houtkachels.

Onze beloften

veel hardware op voorraad
u betaalt per dienst en niet per uur
7 dagen per week bereikbaar

Bespaar energie en kosten met de Nest Learning Thermostat

De slimme thermostaat van Nest pas zich aan uw leefritme aan. Al na 1 week weet de thermostaat uw dagelijks ritme. Zo zet deze zichzelf aan vlak voordat u wakker wordt, zodat een heerlijk verwarmde kamer op u wacht. Wijkt u af van uw dagelijkse schema? Dan kunt u via de app de temperatuur gemakkelijk zelf regelen, bijvoorbeeld als u eerder naar huis gaat van werk of vroeger opstaat.

Makkelijk in gebruik

De Nest Learning Thermostat heeft een groot en helder display. U bedient hem dus met gemak. De slimme thermostaat helpt u om energie te besparen. Niet thuis? Dan schakelt hij uit of automatisch over op een lage temperatuur. Op het display en in uw app kunt u precies zien hoeveel u per maand verbruikt. De Nest Learning Thermostat helpt u tot 15% op uw energiekosten te besparen.

Wilt u een slimme thermostaat in uw huis?

Een slimme thermostaat reguleert de temperatuur voor u. De kachel alvast aanzetten voordat u thuiskomt, dat kunt u snel doen met de app op uw telefoon. Ligt u te rillen in bed? Dan kunt u met uw tablet de verwarming hoger zetten.

De installatie en plaatsing doet Monteur aan Huis voor u. Daarnaast leggen onze monteurs u ook het gebruik van de thermostaat uit. U kunt hem onmiddellijk in gebruik nemen.

Wilt u meer weten over de slimme thermostaat of de kosten? Neem contact op met Monteur aan Huis

Monteur aan Huis rekent geen voorrijkosten.

Een slimme thermostaat regelt de temperatuur in uw huis

Neem contact op met Monteur aan Huis

Bent u nieuwsgierig naar de slimme thermostaat? We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 20:00 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Bel 088-4010444 of stuur een bericht.

Snelle oplossingen voor al uw internetproblemen van Monteur aan Huis

Daarom kiest u voor Monteur aan Huis

  • ICTWaarborg – gegarandeerd een oplossing
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • vaste prijzen, dus geen vervelende verrassingen
  • oplossingen op afstand of bij u op locatie
Maak een afspraak